De geheel nieuwe BMW R 18 is nu te bewonderen bij de BMW Motorrad dealer.

Met de nieuwe BMW R 18 heeft BMW Motorrad sinds 19 september 2020 een machtige cruiser toegevoegd aan zijn Heritage line-up. Niet eerder had een

BMW model zoveel kenmerken van vroegere, roemruchte modellen.

De grootste BMW boxermotor aller tijden.

De styling is overduidelijk geïnspireerd op fameuze voorgangers, zoals de

BMW R 5. In combinatie met het nieuw ontwikkelde ‘Big Boxer’ tweecilinder motorblok zorgt dat ervoor dat de rijbeleving van de BMW R 18 zowel gecultiveerd als uitdagend is.

De 1802 cc tweecilinder van de R 18 is de grootste boxer die BMW ooit heeft gebouwd. Het maximale koppel van 158 Nm wordt al afgegeven bij 3.000 t/min. Bij 4.750 t/min levert de Big Boxer een vermogen van 67 kW (91 pk). De immense trekkracht van de boxer gaat gepaard met een vol en oorstrelend uitlaatgeluid. Een magistrale boxer-symfonie van pure emotie op de weg.

Iconische styling opnieuw geïnterpreteerd.

De flyline van het design is gestrekt en laag. Het stalen frame met dubbel subframe omvat het  geweldig vormgegeven motorblok, waarmee de machine altijd en overal indrukwekkend aanwezig is.  Daarbij komen nog talloze individuele uitrustingsopties voor de R18: Bij deze BMW cruiser gaat het om maximaal minimalistisch voor een maximale individualiteit.

De BMW R 18 First Edition: exclusieve lak en chroom.

BMW Motorrad introduceert de R 18 wereldwijd als exclusieve R 18 ‘First Edition’.

De First Edition onderscheidt zich door de klassieke zwarte lak met de gepenseelde witte biezen. Andere opvallende zaken zijn de vele chroom elementen, een badge in het zadel en een ‘First Edition’ chromen opdruk op de zijschilden.

De BMW R 18 staat nu bij de BMW Motorrad dealer en is te verkrijgen voor een consumentenadviesprijs vanaf € 27.200,- en te financieren via BMW Motorrad 3asy Ride vanaf € 318,- p/m.

www.bmw-motorrad.nl/r18

Klik hier