Bigtwin Bikeshow & Expo is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 De Bigtwin Bikeshow & Expo behoort sinds jaren tot de meest belangrijke custombike beurzen van Europa en is tevens de grootste van de Benelux.

Hoogtepunt van de beurs is de Bigtwin Bikeshow. Hierin staan een honderdtal meest fantastische eigenbouw motoren in de spotlights en strijden om de mooiste prijzen. Uiteraard zijn er ook stands en kramen met nieuwe- en gebruikte onderdelen, gereedschap, kleding, lifestyle en collectibles. De motorfietsimporteurs showen er hun nieuwste modellen. 

De Bigtwin Bikeshow & Expo wordt in 2020 gehouden van 30 oktober t/m 1 november in Expo Houten.

Volg de laatste ontwikkelingen op Facebook.

UPDATE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

We hebben even gewacht, maar het ziet er naar uit dat er de komende tijd weinig zal veranderen in de te nemen corona-maatregelen, dus hierbij onze eerste update voor wat betreft de Bigtwin Bikeshow 2020.
Intussen hebben we niet stil gezeten en na gesprekken met instanties en Expo Houten zijn we klaar om coronaproof de beurs te organiseren. Om het voor iedereen veilig te houden moeten er echter wel een aantal zaken praktisch aangepakt worden:
Om er voor te zorgen dat er niet te veel bezoekers tegelijk in de beurshallen aanwezig zijn, moeten we werken met zogenaamde tijdslots. De betekent dat je entreeticket een maximaal aantal uren geldig is; Op vrijdag kun je de beurs bezoeken van 10:30 tot 14:30 uur en van 14:30 tot 18:30 uur. Op zaterdag en zondag is dat van 9:30 tot 13:30 uur en van 13:30 tot 17:30 uur.
Binnenkort start de verkoop van entreetickets. Deze zijn alleen via www.bigtwin.nl verkrijgbaar, dus niet aan de kassa bij Expo Houten. Je kunt bij het bestellen meteen het door jou gewenste tijdslot aangeven.
De stands en kramen gaan we zodanig plaatsen dat de route in de hallen zo veel mogelijk eenrichtingsverkeer wordt, met hier en daar een ‘short cut’.
Verder worden de toiletten vaker schoongemaakt dan normaal en staan er overal units met desinfecterende handgel.
Mondkapjes zijn niet verplicht, maar als je er een wilt dragen is dat prima.
Vanwege de drukte komt er in het Bigtwin Biker Café geen podium, maar zal worden omgetoverd in een ouderwets grand café met tafels, stoelen en een live muziekje. Door het ontbreken van een podium vindt de uitreiking van de prijswinnaars van de Bikeshow op een andere manier plaats. Hoe, weten we nog niet, maar zal nog bekend worden gemaakt.
Op dit moment hebben al 57 bedrijven een plaats gereserveerd, dus er is belangstelling genoeg.
We laten ons niet uit het veld slaan door covid-19 en gaan er ondanks de maatregelen weer een fantastische beurs van maken. Wij zijn in ieder geval enthousiast bezig met de voorbereidingen!
Heb je een vraag, stuur ons dan een mail: bikeshow@bigtwin.nl