Na Sydney, Kaapstad, Zürich, Biarritz, Bali, L.A., Tokyo, Milaan en Ibiza heeft nu ook Amsterdam een eigen ‘tempel’ voor de liefhebbers van het lifestyle merk Deus ex Machina. Sinds september vorig jaar bevindt zich op het adres Herengracht 88A een Deus restaurant met evenementen ruimte terwijl een paar stappen verderop, aan de Herenstraat 13A, de Deus shop te vinden is. Het restaurant is de plek voor (laat) ontbijt, lunch en diner en de shop is gevuld met alle mogelijke Deus merchandise aangevuld met enkele exclusieve merken zoals Blundstone (schoenen) en Hedon (helmen). “Met Deus hebben we een heel breed concept dat iedereen zal aanspreken die iets heeft met de werelden van wheels, surf, kunst en muziek”, zegt General Manager Hanna Verweij. “We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt, dus stap maar eens binnen als je in de buurt bent!” www.deuscustoms.com