Aan Indian dealer MotoPort Leek de eer en het genoegen om binnen de Benelux de allereerste Indian Challenger Dark Horse af te mogen leveren. We zien hier Erik Wagenaar van MotoPort Leek met gepaste trots bij de Indian, die zojuist uit het krat tevoorschijn is gekomen. De eigenaar van deze gloednieuwe Indian is Edwin (50) uit Heerenveen, die op zoek was naar een nieuwe motor. Met name de performance baggers sprak hem heel sterk aan. H-D’s Road Glide en Road King waren kanshebbers, maar nadat Edwin de nieuwe Indian Challenger en vooral de specs van dat model gezien had, was hij verkocht. Edwin rijdt zo’n 20.000 motorkilometers per jaar en gaat de Indian ook gewoon gebruiken voor de ritten naar zijn klanten, waarvan er veel in de overvolle Randstad zitten. Héél verstandig! Samen met MotoPort Leek zeggen we: ‘Gefeliciteerd Edwin en geniet ervan!’