In 2004 startte Central Harley-Davidson aan de Corridor in Veghel en groeide uit tot een begrip voor H-D liefhebbers. Om door te kunnen groeien werd besloten te verhuizen naar een groter en moderner pand in ’s Hertogenbosch. Van 17 t/m  25 februari is er met man en macht gewerkt om alles op de nieuwe locatie in orde te krijgen. Gedurende die periode was Central Harley-Davidson gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar. Vanaf woensdag 26 februari opent Central de deuren aan de Hervensebaan 13 waar het team dan staat te popelen om iedereen te ontvangen en rond te leiden in de nieuwe vestiging. Uiteraard zal er ook nog een feestelijke ‘officiële’ Grand Opening volgen, maar de exacte datum daarvan wordt later nog bekend gemaakt. Maar vanaf 26 februari is iedereen dus al van harte welkom bij het nieuwe Central H-D aan de Hervensebaan 13, in ’s Hertogenbosch. www.centralharley-davidson.nl