Harley-Davidson Amsterdam heeft half januari op feestelijke wijze de eerste H-D’s LiveWireaan Nederlandse klanten geleverd. De LiveWire is bedoeld om zowel bestaande als nieuwe Harley-rijders aan te spreken. Dealer Principal Ron de Graaf van H-D Amsterdam zegt: “Al bij de eerste kopers zien we dat de LiveWire aan beide groepen appelleert. Er zitten ‘echte Harley-mannen’ bij, maar ook motorrijders die juist vanwege hun interesse en zelfs passie voor elektrisch rijden voor de LiveWire hebben gekozen.” Ron ziet die ontwikkelingen met enthousiasme tegemoet: “Ik denk dat elektrische modellen een mooie toevoeging zijn op onze productportfolio. De elektrische toekomst is onontkoombaar en het is mooi om te zien hoe Harley voorop gaat in die ontwikkeling.” Vooralsnog is H-D Amsterdam de enige Nederlandse dealer die LiveWire verkoopt en onderhoudt, later volgen meer dealers. Heb je ook interesse in de LiveWire? Neem dan contact op met Harley-Davidson Amsterdam voor een proefrit. www.harleydavidsonamsterdam.nl