Waar mogelijk integreert het motorkledingbedrijf RST rugbeschermers in hun kleding en was ze het eerste Britse merk dat haar hele assortiment heeft weten te voorzien van een CE-certificering. Voor RST was het dan ook een logische stap om motorkleding met airbag-technologie te gaan produceren voor een nog betere bescherming. Daarvoor is RST een samenwerking aangegaan met In&motion-experts voor het ontwikkelen van draagbare airbag-systemen. Net zoals in de kleding geïntegreerde bepantsering meer bescherming biedt, moeten ook airbags volledig geïntegreerd zijn om het comfort niet in de weg te staan. De nieuwe serie geïntegreerde airbag-kleding heeft volgens RST zelf de juiste combinatie van ergonomisch ontwerp, functionele specificaties en bescherming. Kijk voor meer info op www.rst-moto.com en www.inemotion.com.