In de Metaal Kathedraal in De Meern presenteerde Triumph haar nieuwste modellen. Vooral de Rocket 3, die alleen eerder op de Bigtwin beurs te zien was geweest, en de Bobber TFC (waarbij TFC voor Triumph Factory Custom staat) kregen welverdiend veel aandacht! Nostalgie kwam vooral te pas bij de Triumph Bonneville in een speciale Bud Ekins uitvoering in rood en wit. Alleen jammer dat in plaats van mooie metalen badges en emblemen er goedkope stickers waren gebruikt. Ook was er veel belangstelling voor de Adventure Tiger uitvoeringen en de classics, zoals de Thruxton, de Scrambler en uiteraard de Bonneville’s in diverse uitvoeringen. Trots deelde de importeur ook mee dat in de komende 25-ste James Bond film uitsluitend Triumph motorfietsen te zien zullen zijn.

Al met al heeft Triumph een heel mooie modellenreeks met een vertegenwoordiging in elk segment, maar de retro-look in het bijzonder. Breng eens een bezoek aan een dealer om te zien wat Triumph in 2020 allemaal te bieden heeft! www.triumphmotorcycles.nl

Door: Onno ‘Berserk’ Wieringa