Op 6 januari maakte de Europese distributeur Bihr (onderdelen, accessoires, banden en kleding voor motorfietsen, quads/ATV’s en scooters) bekend 100% van het Belgische IP Store overgenomen te hebben. IP Store, voorheen genaamd ‘Internation Pneus’, is de grootste distributeur van motorbanden in België (Dunlop, Bridgestone, Continental, Pirelli, Metzeler, Michelin en Mitas). IP Store is ook de distributeur van merken zoals Sidi, Scott, Kappa, Tucano Urbano en BS Battery. Het bedrijf opereert vanuit Anderlecht (Brussel) waar het zijn eigen magazijn beheert. “We zijn erg blij om met IP Store samen te gaan werken”, verklaarde Christophe Piron, CEO van Bihr. “Met deze transactie wordt Bihr niet alleen de uitgesproken leider in de distributie van motorbanden in België, maar hebben we ook de mogelijkheid om een aantal merken die ons nog ontbraken, toe te voegen aan Bihr’s productenaanbod.” www.bihr.eu