Na 11 jaar op de oude locatie werd het voor Kees en Monique van BikeCompany tijd voor een nieuwe stap! Een pand waar alles gelijkvloers is, met een entree in de kledingshop/showroom (en niet in werkplaats) stond al jaren hoog op hun gezamenlijke verlanglijstje. Een geschikte locatie vinden was in Soest geen gemakkelijke opgave, maar medio november 2019 was het raak. Ze hadden de perfecte nieuwe stek gevonden aan de Oostergracht op nummer 11 en gingen meteen aan de slag om de verhuizing in goede banen te leiden. Dat is gelukt en vanaf dinsdag 7 januari is BikeCompany open op de nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie werd ook meteen een nieuw, supermodern computersysteem in gebruik genomen waarmee de elektronica van alle merken en modellen motoren uitgelezen en geprogrammeerd kan worden. Er is dus een nieuw adres voor service, reparatie, customizing, kleding, accessoires, banden,