Na een paar uitstapjes naar BMW in voorgaande rolprenten is James Bond in de nieuwe film ‘No Time to Die’ weer op-en-top British. In de 25e Bond film rijdt 007 namelijk op verschillende Tiger 900- en Scrambler 1200 modellen en ook de klassieke Aston Martin is weer te zien. Het Triumph-design workshop team werkte nauw samen met het stuntteam uit de film om verschillende motoren te prepareren voor de extreme acties die Bond uithaalt met zijn motoren. Zo zullen we de Triumps te zien krijgen in woeste achtervolgingen door modderpoelen, steile hellingen en tal van andere sensationele scenario’s. Natuurlijk wordt er ook weer flink gesprongen met de motoren. Triumph leverde al voor de officiële introductie een aantal Tiger 900 prototypes zodat men op drie belangrijke locaties al kon filmen. ‘No Time To Die’ is vanaf 2 april 2020 in de bioscoop te zien. www.triumphmotorcycles.nl.