De Lowlands Biker Store in Zwolle heeft in haar relatief korte bestaan al behoorlijk naam gemaakt als aanbieder van (custom made) Harleys en als officieel dealer van Indian Motorcycle. Sinds kort is daar een officieel dealerschap aan toegevoegd en is de Lowlands Biker Store in Zwolle en omstreken ook het aangewezen adres voor Royal Enfield! Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december organiseert het team van Lowlands haar eerste Kerstshow met uiteraard een focus op de twee dealerschappen. De nieuwe 2020 modellen van zowel Indian Motorcycle als Royal Enfield staan dan in de spotlights. Uiteraard zullen de warme chocomelk en de verse oliebollen niet ontbreken. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de gezellige ‘huiskamer’ van Lowlands Biker Store aan de Willemsvaart 16 in Zwolle. Meer informatie: www.lowlandsbikerstore.nl