Bij het uitkomen van de FTR1200 maakte Indian korte tijd later al bekend dat er een accessoirelijn beschikbaar zou komen waarmee je, je eigen FTR in maar liefst 4 verschillende modellen kunt aanpassen. De vier thema’s zijn: Tracker, Rally, Sport en Tour. Als eerste is de Rally-aankleding aan de beurt en deze wordt gekenmerkt door een vering met 150 mm veerweg, aluminium spaakwielen, een hooggeplaatst nummerplaathouder en Akrapovic uitlaat. Indian levert je de Rally-uitvoering kant-en-klaar in fijn retro-bruin met bruin leren zadel, windscherm, andere spatborden, tankschilden en Pirelli Scorpion noppenbanden. Het ProTaper stuur staat 50 mm hoger dan op een gewone FTR. Het standaard frame en motorblok (126 pk en 120 Nm) blijven onveranderd. En de LED verlichting rondom en een USB poort blijven ook aanwezig. www.indianmotorcyclebenelux.com