De Moto Guzzi V7 is 50 jaar en ter verhoging van de feestvreugde heeft de Engelse Guzzi-fan en kunstenaar Tom Dixon een speciale V7 gebouwd. Het resultaat heeft de naam ‘Tomoto’ mee gekregen en het kunststuk werd onthuld op het ‘Touchy Smelly Feely Noisy Tasty’ evenement. Een naam waar de hele Bigtwin redactie nog steeds geen raad mee weet. De ‘Tomoto’ wordt omschreven als een product op de grens van industrieel design en motorfietskunst. De merknaam druipt letterlijk in knetterend roze van de tank af. De dichte wielen zijn lasergesneden met een reliëf wat refereert aan eerdere designontwerpen van Dixon.  Aan de voorzijde is een LED strip geplaatst die, wanneer verlicht, de Guzzi-adelaar in volle vlucht moet voorstellen. Wat vinden we er van…? Nou om eerlijk te zijn, blijken de meningen op de Bigtwin redactie behoorlijk verdeeld.