Gratis kaarten te winnen met Bigtwin Prijsvraag

Op zaterdag 28 september beleeft Nederland de eerste editie van het befaamde internationale muziek-, custombike- en lifestyle festival Pure&Crafted. Het gebeurt allemaal op het Taets Art and Event Park in Zaandam en Bigtwin biedt je de kans een set gratis entreekaarten te winnen!

De internationale line-up van de optredende bands bij deze eerste Nederlandse Pure&Crafted is indrukwekkend met de namen van Bad Nerves (UK), Sons (B), Indian Askin (NL), Swedish Death Candy (UK), Tim Vantol (NL), EUT (NL), Black Mirrors (B), Bad Touch (UK) en last, but zeker not least, de Nederlandse topartiest Blaudzun! Naast het geweldige muziekaanbod valt er ook veel te genieten bij de internationale Custombike Show in ‘The Wheels Area’. Custombouwers uit heel Europa staan tonen hun recente projecten en delen graag hun vakkennis over het bouwen van unieke customs. Met deze geweldige line-up aan artiesten is de prijs van een entree ticket voor Pure&Crafted ongekend laag: Tickets à € 25,- zijn te koop via www.pureandcrafted.com/tickets. Vanaf station Zaandam rijden gratis pendelbussen van en naar festivalterrein.

PRIJSVRAAG

Bigtwin heeft vijf sets van twee Pure&Crafted entreekaarten beschikbaar voor een prijsvraag. De bijbehorende prijsvraag-vraag luidt:

In welke Nederlandse stad is Blaudzun geboren?

Mail je antwoord vóór 24 september naar redactie@bigtwin.nl met als onderwerp ‘Pure&Crafted Prijsvraag’. Vermeld in je mail niet alleen het juiste antwoord, maar ook je naam en het e-mail adres, waarop je als je de twee e-tickets wil ontvangen. De eerste vijf Bigtwinlezers met het juiste antwoord winnen elk twee vrijkaarten voor Pure&Crafted, dus wees er snel bij!