Autorijders kennen het principe al jaren maar nu is Private Lease ook voor motorrijders bereikbaar. BMW Motorrad is daarmee wereldwijd de eerste die zoiets aanbiedt. Het principe van Private Lease is dat je dus wel een gloednieuwe BMW motorfiets (of motorscooter) onder je billen hebt, maar deze niet als eigendom bezit. Je huurt je tweewieler voor een langere periode voor een vast maandbedrag en aan het einde van de overeenkomst wordt de motorfiets ingeleverd zonder restschuld. In dat vaste maandbedrag (incl. BTW) zijn onderhoud, reparatie, vervanging van banden, all risk verzekering, pechhulp, houderschapsbelasting en de afschrijving inbegrepen. Benzine en bekeuringen zal je zelf moeten betalen. BMW Private Lease is vooralsnog alleen mogelijk voor de BMW G 310 R/GS, C 400 X/GT en de BMW F 750 en 850 GS.
www.bmw-motorrad.nl/privatelease.