Publieks stemronde Indian Motorcycle Custom Contest 2019

De oproep voor de Indian Motorcycle Custom Contest 2019 in Bigtwin heeft een aantal zeer interessante reacties opgeleverd.

Indian Motorcycle Benelux stelt voor deze custom contest een Scout Bobber beschikbaar waarmee de winnende bouwer zijn design kan gaan realiseren. Als de custombike klaar is zal de winnaar de motor als hoofdprijs van deze contest mogen houden!

Een deskundige jury heeft uit alle inzendingen drie designs gekozen en nu is het aan het publiek om uit deze drie de uiteindelijke winnaar aan te wijzen.

Laat je stem gelden en stem op jouw favoriete design via de Facebook pagina van Indian Motorcycle Benelux!

www.facebook.com/IndianMotorcycleBenelux

Let op: Stemmen kan tot en met 24 mei.


Luuc Muis: ‘Hasty Flaming Buffalo’
Voor Luuc Muis (26) begon het ca. 7 jaar geleden met het ombouwen van een Honda’tje VT 600. Die custom viel zo in de smaak dat hij rap werd verkocht, waarna Luuc zich weer op een volgend project kon storten. Hij is op die manier inmiddels aan zijn tiende custom project toe en ziet het custombouwen als zijn grote passie. Luuc werkt bij MotorCycle Storehouse als Product Engineer en steekt dus heel veel van zijn vrije tijd in het bouwen van zijn customdesigns.

Daan Borsje: ‘MAD Indian’
Met zijn Moto Adonis is Daan Borsje al sinds 2012 actief als custombouwer en hij schat dat er inmiddels al meer dan 200 custombikes van zijn hand de weg op gegaan zijn. Daan houdt van rondingen en vloeiende lijnen in zijn designs en besteedt ook graag extra aandacht aan de vormgeving het uitlaatsysteem.


Gabriël Hengeveld: ‘Bastard Child’
De 29 jarige Gabriël Hengeveld is al zo’n 15 jaar actief in de wereld van de custombikes en zoals bij zovelen begon het voor hem al heel vroeg met het verbouwen van brommertjes. Sinds 6 jaar is Gabriël professioneel bezig als custombouwer met zijn eigen bedrijf ‘Deathwish Company’ in Amsterdam.