Win een gratis balhoofdplatenset!

Samen met Serge van Mook van Gator Engineering heeft Bigtwin weer een leuke actie: een gratis set balhoofdplaten! Ze worden gemaakt van 30 of 40 mm dik aluminium en de breedte mag je zelf bepalen. Er kan eventueel een streepje in gefreesd worden. De balhoofdplaten worden op 0 graden geboord en er komt een bevestigingsgat voor de koplamp in. De set wordt compleet geleverd, dus inclusief hardware en balhoofdpen. Daarna je mag ze zelf (laten) polijsten of poedercoaten.

Wil je in aanmerking komen, dan moet je Bigtwin-abonnee zijn en het juiste antwoord geven op de volgende vraag: In welke plaats is Gator Engineering gevestigd? Uit de goede antwoorden wordt een winnaar gekozen en hij of zij mag op bezoek bij Gator Engineering om daar ‘live’ een set balhoofdplaten te laten maken! Bigtwin reporter Onno maakt foto’s en het verhaal. Stuur je antwoord vóór 16 mei naar: redactie@bigtwin.nl en vermeldt ook voor welk merk en type motor de balhoofdplaten bedoeld zijn.