H

Je kunt bijna het hele jaar bij diverse officiële Honda dealers kennismaken en testrijden op de nieuwe Honda 2019 modellen. Honda heeft hiervoor een rondreizend circus georganiseerd met de toepasselijke naam ‘De Honda Road Show’. Je kunt op verschillende locaties in Nederland bijvoorbeeld de unieke DCT techniek ervaren, maar ook de gloednieuwe CB650R, CBR650R, CB500F en CB500X zullen steeds aanwezig zijn. De dealers zelf zorgen op die dag ook nog eens voor een hele reeks andere modellen om mee kennis te maken. Je kunt op voorhand contact nemen met een van de deelnemende dealers om een testrit te boeken.

De Honda Road Show is bij Motorhuis Bakker in Nieuw-Weerdinge op 10 en 11 mei, bij MotoPort Hillegom op 17 en 18 mei, MotoPort Echt op 24 en 25 mei, Hans van Wijk Motoren in Zoetermeer op 1 juni en  Arie Molenaar Motors in IJsselstein op 16 juni, Motoport Assen in Assen op 22 juni, Motoport Zelhem in Zelhem op 12 en 13 juli en tenslotte bij Motoport Goes in Goes op 9 en 10 augustus. www.hondaroadshow.nl.