MotoPort Moto-Experience Center

MotoPort Veldhoven heeft in samenwerking met Yamaha Motor Europe het Moto-Experience Center bij MotoPort Veldhoven gerealiseerd. In het Center staan de nieuwste motoren en motorscooters van Yamaha overzichtelijk opgesteld met originele Yamaha-accessoires. Hier kun je dus onder andere de MT-03 en MT-07 voor het A2 motorrijbewijs, tot de FJR1300AS of de revolutionaire Niken bewonderen en eventueel een proefrit maken. Geen blokje om de kerk van een half uurtje, maar (maximaal) 4 uur moet je toch een goede indruk kunnen geven van het model van je keuze. Alle aanwezige Yamaha-modellen zijn uitgerust met een TomTom met een aantal routes (tussen de 2 en 3 uur) door het mooie Brabantse landschap. Meer informatie en het boeken van een testrit kan op www.motoport.nl/veldhoven/moto-experience. Het Moto-Experience Center vind je aan De Run 5202 te Veldhoven.