Bigtwin

Harley Special 2017

Vanaf 7 oktober ligt ie de winkel. De 132 pagina's tellende H-D Special! Met daarin o.a. alle nieuwe 2018 modellen (inclusief de 8 nieuwe Softails), Roomsoes Electra Glide 1982 , CVO Softail, Road Glide Special, H-D tijdlijn, Klassieke Hoekstra Harleys, Freewheeler Trike en rijtesten van CVO Street Glide, Road King Special en drie Sportsters. Deze unieke uitgave kost slechts 5 euro en is alleen in de winkel verkrijgbaar en voor 7,50 euro (inclusief verzendkosten) te bestellen via deze link.

SPORTSTER

Tijdloos ogend en toch uiterlijk dichtbij het oermodel uit 1957 gebleven met zowel een 883 als 1202 cc motorblok en leverbaar in diverse uitvoeringen. De XL is nog steeds een begeerd en zeer geliefd H-D model.

SOFTAIL

De Softail modellijn heeft een totale metamorfose ondergaan. Nu uitgevoerd met een compleet nieuw frame en het Milwaukee Eight 107 motorblok.

TOURING

De Harley-Davidson Touring-lijn dateert uit 1936, toen het legendarisch geworden 'Knucklehead' motorblok in het E-model werd geïntroduceerd. Zijn opvolgers werden voorzien van de niet minder illustere Panhead, Shovelhead, Evolution en Twin Cam motorblokken. De in 2017 verschenen Milwaukee-Eight V-Twin 117 fungeert nu als de standaard krachtbron van deze ultieme en comfortabele 'King of the High Way' modellen.

DE REIS IS HET DOEL

The young ones op pad met 3 Sportsters

Al sinds 1957 produceert Harley-Davidson haar befaamde Sportster model. Sinds de introductie heeft de Sportster diverse gedaanteverwisselingen ondergaan. Maar wat maakt dit model nu zo bijzonder dat het al 60 jaar een van de grootste succesnummers is voor Milwaukee?

VERLEIDING...

Harley-Davidson CVO Street Glide

Voor een motorrijder zoals Rick moet een motor vooral puur en rauw zijn. Beleving, gevoel, emotie... Van echte luxe op twee wielen moet hij niet zoveel hebben. Beweert hij. En dan stapt hij op een CVO Street Glide...