Bigtwin

Bigtwin 391 - april 2019

April uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

ALL ABOARD

Drie bijzondere FXR-liefhebbers

De veerboot naar Texel ligt op steenworp afstand van Rijkswerf Willemsoord in Den Helder. De oude werf kent een rijke maritieme geschiedenis en fungeert tegenwoordig deels als maritiem museum. Een toepasselijke plek voor de drie zeemannen met wie Edgar heeft afgesproken.

COFFIN KAWA

Albert's Hardtail Kawasaki Bobber

Een van de (vele) mooie aspecten aan de wereld van de custombikes is dat er zo ongelofelijk veel mooie en interessante mensen in bezig zijn. Een van die mensen is Albert Ziëck, een kunsternaar uit het pittoreske Renkum. Kris maakt kennis met Albert, zijn vrouw Ina èn zijn Kwasaki bobber!

SHOP MET EEN EIGEN TWIST

Nieuw in Zwolle!

In de bruisende hoofdstad van Overijssel is sinds kort een nieuw bedrijf geopend. Met personeel dat al meer dan 20 jaar sleutelervaring onder de riem heeft, is dit een aanwinst voor de omgeving Zwolle. Lowlands Biker Store is voor liefhebbers van Harley-Davidson en sinds kort ook officieel Indian Motorcycle dealer. De feestelijke opening is gepland op zaterdag 20 april en hierbij is iedereen van harte uitgenodigd. 

VETTE KLAPPEN!

Klassiek met een ruig randje

De bijzondere Softail van Gert van de Laar uit Brabant is een bike waar werkelijk alles aan klopt! Het fraaie lijnenspel, dat doet denken aan de strakke fietsen van Salina's Boys, leidt je blik van de achteras tot het stuur. Blikvanger is en blijft desondanks het dikke 1800 cc S&S blok, dat garant staat voor een pak rammel op je trommelvliezen!