Bigtwin

Bigtwin 390 - maart 2019

Maart uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

BLUE BIKE CHALLENGE!

Bardo's Shovelhead Chopper

Na met veel plezier een aantal Japanse V-twins te hebben gereden, kwam eindelijk Bardo Soer's ultieme droom in vervulling: een Harley Shovelhead chopper! Er was alleen één probleempje... De motor die hij kon kopen was roze. Rondrijden op een Barbie-Harley leek Bardo maar niks. Daarom werd de motor volledig opnieuw opgebouwd én gespoten.

GULF RACING YAMAHA

TR1 bij Michael op de operatietafel

Na werktijd verruilt student Geneeskunde Michael Bekendam zijn witte doktersjas graag voor een blauwe werkoverall. Meer dan 5 jaar was hij bezig met het verbouwen van een Yamaha TR1 in de befaamde 'Hageman' stijl, waar hij een eigen twist aan gaf door het gebruik van moderne onderdelen. Het laatste jaar kwam het project in een stroomversnelling en werd de caféracer eindelijk voltooid!

GOLDEN SOFTAIL

The devil is in the details!

Rijzende ster aan het custom firmament is het bedrijf 'Dave Willems Custom Motorcycles', dat is gevestigd in Zevenaar. De man achter dit bedrijf (je raadt het nooit!) is Dave Willems. Als promobike bouwde hij deze waanzinnig cleane Softail chopper die werkelijk tot in de kleinste puntjes is afgewerkt.

PROJECT BRUTAL SPEEDCHOP BIKE

René verbouwt Softail tot Brutal Speedchop

Na het bouwen van zijn 'Pretty Reckless' vintage speedchopper op basis van een Early shovel voelde René Groot Wassink de drang om nóg een speedchopper te gaan bouwen. Maar dan nu wel een die er niet alleen snel en woest uit ziet, maar ook nog eens echt f#cking snel is!! René houdt ons zelf weer op de hoogte van zijn project 'Brutal Speedchop' en dit is het tweede deel van zijn nieuwe avontuur.