Bigtwin

Bigtwin 389 - februari 2019

Februari uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

NO LIMITS

De Night Rods van Djimmy en Jeroen

Veel jonge gasten die willen racen op een Harley, kiezen bewust voor een Night Rod. Dit model V-Rod is jaren geleden mede ontworpen door Porsche om snel én betrouwbaar te zijn. Jeugdvrienden Djimmy en Jeroen vonden zo'n standaard Night Rod nog niet 'custom' genoeg en pakten dit model stevig aan.

BAD ASS CUSTOM

Breakout special van Mario

Dertien-in-een-dozijn voertuigen kunnen Mario van Leathem nauwelijk bekoren. Auto's werden door hem al vaak naar eigen idee verbouwd, maar voor zijn eerste tweewieler project werd de aanleiding gevormd door de wensen van de dame des huizes. Het leidde tot een grondige facelift van Mario's nagelnieuwe H-D Breakout die Bigtwin-reporter Patrick mag fotograferen in een heel bijzondere omgeving!

ROY ON THE ROAD

NIET BLIJVEN DROMEN, MAAR GAAN!

Op 11 november 2018 begon Roy van Herk aan zijn wereldreis. Speciaal voor Bigtwin doet hij maandelijks verslag van zijn avonturen.

Bigtwinlezer Roy van Herk maakt graag kilometers op zijn Harley Softail en dat heeft hem al tot in de verste uithoeken van Europa gebracht. Al die kilometers en belevenissen doen hem alleen maar verlangen naar meer. Roy heeft een droom en hij is een van die mensen die niet blijft dromen, maar zijn droom ook daadwerkelijk gaat realiseren.

YELLOW PEARL

Oude en nieuwe techniek in Triumph beauty

Eind 2011 kochten de JT-Brothers deze Triumph T 140 als onvoltooid chopper project. Het blok van de Triumph liep niet en het werk dat er aan de motor gedaan was werd gekenmerkt door een belabberde kwaliteit. Maar dat weerhoudt de gebroeders natuurlijk niet om er alsnog een schitterende chopper van te maken!