Bigtwin

Bigtwin 388 - januari 2019

Januari uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

THE CURSED

Indian Larry theme chopper van Lorre

Opgegroeid in een motorminded familie kon het haast niet anders dan dat ook Lorre Naessens verknocht raakte aan de gemotoriseerde tweewieler. En dan in het bijzonder aan die van Harley! Na diverse standaard modellen werd het tijd voor het échte werk: een hardtail old skool chopper in de befaamde Indian Larry style!

ADERNA'LYNDA

Een beetje adrenalinejunk ben ik wel, geloof ik...

Of we het nu leuk vinden of niet; feit is dat binnen de motorwereld de vrouw nog steeds zwaar in de minderheid is. Des te opvallender is het dus, als we in seizoen 2018 bij een aantal verschillende motor-evenementen steeds hetzelfde vrouwelijke en knappe gezicht zien opduiken. De onverschrokken jongedame in kwestie heet Lynda Provoost en natuurlijk willen we meer van haar weten. Maak kennis met Adrena'Lynda!

DER GESTAPO CRUIZER

R100 uit de tuin geplukt

In Rotterdam heeft een vriend van Harry een BMW R 100 uit 1978 in zijn tuin geparkeerd en hij doet er niks meer mee. Zo staat de boxer daar een jaar of vijf weg te rotten, totdat die vriend zich op een goede dag bedenkt dat Harry binnenkort jarig is en een origineel cadeautje vast wel zal weten te waarderen...

TOTALE CUSTOM-BELEVING ONDER ÉÉN DAK!

Bigtwin Bikeshow & Expo 2018

Voldaan blikken we terug op een zéér geslaagde Bigtwin Bikeshow & Expo. Alweer voor de 27e keer werd het grootste customevenement van de Benelux gehouden. Met meer dan 100 standhouders en een bikeshow met bijna 90 motoren van zeer hoge kwaliteit viel er dit jaar genoeg te zien. De Engelse custombouwer Larry Houghton vertelde tijdens de prijsuitreiking dat de Bigtwin Bikeshow & Expo volgens hem de leukste bikeshow van Europa is. Zo'n compliment, daar zijn we beretrots op!