Bigtwin

Bigtwin 386 - november 2018

November uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

BARE METAL

Nick verbouwt DNEPR MT11

Als 'Piston  Jockey' Nick Heij in een lokale bar aangesproken wordt door een Rus die hem vraagt 'een beetje' te helpen met het verbouwen van een Dnepr, ziet Nick dat best wel zitten. Het loopt allemaal echter wel wat anders dan hij verwacht, maar vier jaar later is het project dan toch voltooid!

HOOLIGAN!

Zodiac Performance voor Fat Bob

Zodiac neemt een Fat Bob onder handen en past de Harley aan met een aantal relatief goedkope, eenvoudige, maar uiterst doeltreffende onderdelen. Nadat de motor op de Dynojet testbank perfect is afgesteld krijgt ex-Dragrace coureur Onno de kans om de motor een stevig aan de tand te voelen. Als dat maar goed komt!

ORIGINAL GANGSTER

El Lobo Cycles bewerkt Dyna

Als broodnuchtere Groninger wist Marnix precies wat hij wilde, toen hij Joe van El Lobo Cycles benaderde over de motor die hij voor ogen had. De motor moest tegen een stootje kunnen, een spatje regen kunnen verdragen, vlot in de stad en op de snelweg en een aantal unieke onderdelen hebben zonder 'schreeuwerig' te zijn.

WILD THING!

Shovelhead door Wild Bunch Industries

In zijn werkplaats in Montfoort bouwt Arie Flierman onder de vlag van Wild Bunch Industries Amerikaanse custom bikes en cars. Zijn werk heeft een kenmerkende, minimalistische signatuur en geen twee projecten zijn ooit hetzelfde. Zelfs niet als een klant daar eigenlijk wel om vraagt...