Bigtwin

Bigtwin 376 - januari 2018

Januari uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

BLUE BOARDTRACKER

Bluebird Bonneville van Wout

Het Friese dorpje Wâldsein, ook wel Woudsend genoemd, is voor sommigen bekend van de Elfstedentocht. Sinds kort worden de geluiden van malende korenmolens en wapperende zeilen van skûtsjes, bruut verstoord door de Bluebird van Wout Bijlsma. Op basis van een Triumph Bonneville bouwde de Fries een oogstrelende boardtracker!

CUSTOM CELEBRATION!

Bigtwin Bikeshow & Expo 2017

Gedurende het weekend van 3,4 en 5 november 2017 was de Expo Houten wederom het toneel van een zeer geslaagde editie van de Bigtwin Bikeshow & Expo. Met meer dan 100 exposanten en een indrukwekkende Bikeshow, was 'de BBE' dit weekend dé aboslute place-to-be voor liefhebbers van verbouwde motoren en de custom lifestyle! Jong en oud genoten weer van blinkend chroom, special paints en fantastische motorfietsen.

RACING WITH STREET RODS

Harley Flattrack racing in Faakersee

In 2017 kende de European Bike Week in Faakersee een nieuw bijprogramma met flattrack races op Harleys. Bigtwin-reporter Vincent Burger, van nature al een behoorlijke dwarsligger, trekt de stoute schoenen aan...

WILDSTAR SPRINGER

Het eerste project van Sam

Na een aantal 'foute' sleuteljaren aan vierwielers besloot Sam Waes zijn skills aan te wenden voor de verbouwing van een Yamaha Wildstar. De rubriek 'Show Your Bike' bracht hem op het idee om via Bigtwin zijn eerste zelfbouwproject aan een groot publiek te presenteren.