Bigtwin

Bigtwin 375 - december 2017

December uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

ROCKER LIFESTYLE

Johan leeft voor de Rock 'n Roll

Het favoriet tijdperk van Johan Vandenbossche zijn de jaren 1950-'60. Deze periode, waarin de rock'n roll zijn oorsprong vond in Amerika, was aanvankelijk een ultieme passie, maar werd door de flamboyante Belg intussen hartstochtelijk verweven tot een ware levensstijl.

RIDING THE ALL NEW SOFTAILS

Street Bob, Breakout, Heritage Classic & Fat Bob

De bezem is er flink doorheen gegaan bij Harley-Davidson. Voor de komende jaren staan heel veel venieuwingen op stapel en het begin daarvan is zojuist gemaakt met de presentatie van vier van de acht nieuwe modellen voor 2018. Hiermee zet H-D hoog in met de doelstelling uiteindelijk de gehele range te vernieuwen en uit te breiden via het grootste project in de 115-jarige geschiedenis van het merk.

SHADOWPLAY

Honda VT600 Chopper

Meermaals is bewezen dat Honda's VT600 uitermate geschikt is als basis voor een strakke chopper. Dave Harteman ging hierbij nog een stapje verder dan het gros. Met uiterste precisie bouwde hij deze knallende hardtail met serieuze showpotentie. Daarbij koos hij niet de weg van de minste weerstand, want het resultaat moest perfect zijn.

VINTAGE IRON

De andere benadering van KWM

Bij het realiseren van een eigenbouw motor gaat het de meeste bouwers er om dat het product zoveel mogelijk afwijkt van een fabrieksmodel. Bij Kruiswater Motors in Dreumel lieten ze juist een andere benadering los op het fenomeen 'eigenbouw': De motor juist een originele Milwaukee look geven!