Bigtwin

Bigtwin 372 - september 2017

September uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

LANESPLITTER

Pancake Customs bouwt ultrasmalle chop voor Bas

Veel mensen uit de old skool chopperscene hebben een achtergrond in de schaatswereld, zo ook Bas Janssen uit Amsterdam. Geïnspireerd door skatehelden, zoals Max Schaaf en Jason Jessee, besloot hij een chopper te gaan bouwen. Daarbij werd de hulp ingeroepen van neef Boy Janssen van Pancake Customs uit Rheden!

SCATANATA

Tim's losgeslagen Moto Guzzi

Een bike-freak die enthousiaster is dan Tim Kramer zal je niet snel treffen en als hij begint te praten over zijn hobby dan ben je zomaar een paar uur verder. Onder de geuzennaam 'Neck Snap Cycles' bouwt hij hobbymatig custombikes en dat doet hij niet onverdienstelijk. Na twee Honda's, zette hij deze keer de hand aan de welbekende Italiaan met de dwars geplaatste twin. Het resultaat: een caféracer die je niet snel over het hoofd ziet!

ROCKABILLY SHOVEL

Jos weet van geen ophouden...

Eind 2013 kreeg de Electra Glide van Jos Beckers een elegant bobber jasje aangemeten. Na de kicks van het customizen wordt een project dan meestal te koop aangeboden om iets nieuws te kunnen opstarten. Jos deed het anders. Hij stripte zijn eigen schepping terug tot op de bout om de getroffen Harley-Davidson van een verdienstelijke Rockabilly facelift te kunnen voorzien.

RUTHLESS

Caferacer volgens Sergei Papyan

Bigtwin besteedt graag aandacht aan nieuw talent en jonge bouwers met interessante initiatieven. Eén van die aanstormende jonge gasten is Sergei Papyan, sinds 2015 actief in Rotterdam met 'Ruthless Customs'. Samen met een van zijn recente projecten, een strakke minimalistische caféracer, stelt Sergei zich voor...