Bigtwin

Bigtwin 371 - augustus 2017

Augustus uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

BAD TRIP!

Denver style chopper door Bram

Begin jaren zeventig kwam een uitbundige chopperstijl in opmars dankzij de vrije hippie cultuur en de Hollywoodkraker Easy Rider. De Friese boer Bram van 't Klooster is enkele decennia te laat geboren, want hij houdt van de stijliconen uit die tijd. Een échte Ironhead Seventies chopper met een authentieke Arlen Ness vork kruiste per toeval Bram's pad. Aan Bigtwin vertelt hij z'n ongelofelijke verhaal.

Maar wees gewaarschuwd; In de old skool scene is soms niks wat het lijkt...

THUNDERBOLT

CCE BOAR Bagger by Thunderbike

Ook dit jaar zet Custom Chrome Europe haar traditie van Bolt On And Ride promo modellen voort. Het eerste model met parts uit de catalogus van CCE werd opgebouwd door het Duitse Thunderbike in Hamminkeln. Een primeur, want we kijken naar de allereerste Europese BOAR custom ooit op basis van een Milwaukee Eight.

JARNO BASTIAAN SPECIAL

Top Notch Caféracer uut 't oost'n!

Jarno Bastiaan komt uit een techneutenfamilie. Zijn vader racet op klassieke motoren en ook in dit geval valt de appel niet ver van de boom. Zijn eerste, maar zeker niet laatste project is deze Jarno Bastiaan Special; een Honda CB Caféracer die met kop en schouders boven het gemiddelde uitsteekt!

'DE WING-HEADS BOUW IK VOLGENS BEWEZEN CONCEPT'

Ruben Segers van Wing Palace

Nothing beats the classics! Volgens velen is er geen mooiere Harley-Davidson dan een Knucklehead. Het probleem is dat deze klassieker inmiddels zo ontzettend duur is geworden, dat het maar voor weinigen is weg gelegd er één te bezitten. Maar er is een alternatief...