Bigtwin

Bigtwin 370 - juli 2017

Juli uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

HIGH END CUSTOM

Livia aan de rol met de Softail Breakout

De Harley-Davidson Softail modellen zijn herkenbaar aan de speciale achterbrug, waarbij het lijkt alsof het een hardtail is. Niets is minder waar, want de schokbrekers zitten verstopt onder het frame. Op dit moment kun je kiezen uit maar liefst negen Softail modellen. Livia neemt een FXSB Breakout mee voor een nadere kennismaking.

CALIFORNIA RUGGED

RH Motorcycles bouwt ruige Guzzi

Howel Said Bijary helemaal verkocht is aan zijn Moto Guzzi California III in 'Stone Metal Edition' en de motor voor hem persoonlijk ook een grote emotionele waarde heeft, knaagt er toch iets... RH Motorcycles maakt voor hem een einde aan het geknaag.

CALIBER 48

1948 Panhead Racer

In 1998 had Michael zijn zinnen gezet op een Sportster, die hij ombouwde en tunede tot een stoere special die hij de 'XCR' doopte. In september vorig jaar verraste hij alle aanwezigen in Glemseck met zijn Panhead Caliber 48. Een hels apparaat, zo snel als een zilveren kogel.

VIAGRA CAFERACER

Het leven is mooi bij Moto Adonis

De tijd dat een caféracer een reïncarnatie moet zijn van een stereotype Britbike uit de jaren vijftig ligt inmiddels achter ons. Jonge gasten bouwen er lustig op los en laten stijlzuiverheid voor wat het is. De resultaten zijn helemaal van deze tijd, maar met een vette knipoog naar vroeger. Zo'n hedendaagse bouwer is de 27 jaar jonge Daan Borsje van Moto Adonis uit Roosendaal.