Bigtwin

Bigtwin 368 mei 2017

Mei uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

CAFECUSTOM

MIKKO CRASHT, HERSTELT EN ZEGT NOOIT MEER NOOIT...

Nog niet zo lang geleden was de Fin Mikko Kautto de trotse eigenaar van een gave Honda 500 Caféracer en beweerde hij steevast: ''Ik  ga nooit een Harley rijden!'' Nadat hij zijn Honda efficiënt opvoude bij een akelig ongeluk, bouwde hij een nieuwe motor in ongeveer dezelfde coole stijl als zijn Japanse vierpitter, maar wel rond het blok van een Shovelhead...

RISTO'S RIDE

COMFORTABELE CRUISER

Omdat hij veel, héél veel kilomters rijdt wilde Risto Mollen een goed sturende, comfortabele motor hebben die hem vlot overal heen zou brengen. De keuze viel op de Street Glide. Maar, die moest wel aan Risto's eisen voldoen. Qua uiterlijk en prestaties.

BROWNIE

BMW R80 SCRAMBLER

Voor liefhebbers van onconventioneel motorrijden heeft BMW de Nine T Scrambler op de spijskaart staan, maar nog voor deze het asfalt kon beroeren had Sven Decoux van Barn Built Bikes reeds een schrander alternatief, een eigen project die de welluidende benaming Brownie meekreeg.

RED DRAGON

MARC GEEFT EIGEN DRAAI AAN ZIJN HARDTAIL

''Choppers of streetfighters? Dat is steeds een dilemma, ''verzucht Marc Kreuwel uit het pittoreske Sallandse dorpje Heeten. Een Streetfighter voor adrenaline en een chopper om relaxed rond te ploffen. Overeenkomende factor is dat beide stijlen het 'less is more' principe als uitgangspunt hebben. Zie hier de Red Dragon: een uitgeklede XS 650 hardtail met een bijzondere twist.