Bigtwin

Bigtwin 366 maart 2017

Maart uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

SILVER BEAST

H-D Caféracer door Beast Motoren

In de bijna 20 jaar waarover Marcel Ebbes zich met Beast Motoren in Purmerend gepassioneerd bezig houdt met chopper- en custombouw, had hij nog nooit een standaard Harley omgebouwd tot Caféracer. Maar eens is de eerste keer en Marcel doet het de eerste keer ook wel meteen helemaal goed!

THE MAGNIFICENT SEVEN

Battle of the Kings III

Met de Battle of the Kings competitie daagt Harley-Davidson dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer haar Europese dealers uit zich met hun custombouw skills aan elkaar te meten. Niet minder dan 191 dealers, verspreid over 21 landen, hebben die uitdaging aanvaard en strijden om de titel van Europees 'Custom King'. De Benelux wordt vertegenwoordigd door een magnifiek zevental...

MARTINI BAGGER

Road Glide Bagger door South East

Hoe zou het lopen wanneer James Bond deze bagger, met allerlei snufjes, zou aantreffen in de kelder van Q? Het zou de Britse held helemaal niet misstaan om de Aston Martin te verruilen voor deze snelle Harley met Martini thema!

SINGAPORE SUN

Softail volgens One Way Machine

Er wordt wel eens gezegd dat de wereld steeds kleiner wordt. Voor sommige mensen geldt dat wat sterker dan voor anderen. Als de Aziatische zakenman mr. Ang in Singapore om zich heen kijkt naar een goed adres om zijn verprutste custom Harley weer in orde te krijgen, vindt hij dat adres in Duitsland!

RETRO-COOL

BMW R NineT, Triumph Thruxton R, Yamaha XSR 900

Retro, classic, vintage... Hoe je het ook noemt of labelt, feit is dat er nu al een langere periode een breed gevoel van nostalgie heerst binnen de motorwereld. Drie fabrikanten die ijzersterk inspelen op dat gevoel zijn BMW, Triumph en Yamaha. Met respectievelijk hun R nineT, Thruxton R en XSR 900 zetten ze stuk voor stuk absoluut retro-coole machines op de markt. Aan Livia de zware taak te wikken, te wegen en te oordelen...