Bigtwin

Bigtwin 365 februari 2017

Februari uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

Back to the basic Bobber

Triumph Fabriekscustom

Triumph breidt haar Bonneville familie uit met een fabriekscustom in pure bobberstijl, compleet met hardtail-look frame. Daarnaast is de Bobber volledig naar eigen smaak te verbouwen. Hiervoor heeft Triumph al zo'n 150 accessoires en twee ombouwkits beschikbaar.

Der Kaffeeracer

BMW K100 Caféracer van Henk

Doe-het-zelver Henk Bos is zo niet alleen besmet geraakt met het racevirus, maar tevens houdt hij er een vreemde smaak van motorfietsen op na! Keer op keer bouwt hij een Caféracer van een ongebruikelijke donormotor. Wij zochten hem op om zijn BMW K100 Caféracer van dichtbij te bewonderen...

 

Vintage Boardtracker

L&L bouwt klassieker voor Dimitri

Als eigenaar van een schoonmaakbedrijf maakt Dimitri de Brabander graag alles proper. Maar zijn matzwarte Sportster? Daar wilde hij geen doekje meer langs halen. Het was daarom tijd voor iets anders en de Belgische vintage fanaat klopte aan bij L&L Choppers met het verzoek om een stijlzuivere Boardtracker te bouwen op basis van het Sportster blok.

Praetorian

Danny's eerste project leidt tot meer...

Er komt gelukkig steeds meer jong bloed in de customscene. Jongens zoals Danny Kosinski, die hun talenten op kleinere projecten loslaten en ontdekken dat ze er zelfs een goed lopende eigen zaak aan over kunnen houden. Bij Danny begon het avontuur met een Yamaha Dragstar, die hij verbouwde tot deze Preatorian (bodyguards van de Romeinse Keizer).

The Gravel Express

Nieuw leven voor ouwe Goldwing

Of een oude Honda GL 1000 Goldwing zich leent voor iets op het gebied van custombouw is al een vraag... Maar of zo'n watergekoelde viercilinder boxer zich leent voor iets op grove noppenbande waarmee je ook náást het asfalt nog uit de voeten kan... Da's nog een veel grotere vraag! Roy Holtman denkt dat hij het antwoord heeft op beide vragen!