Bigtwin

Standhouders - Exhibitors 2018

De eerste aanmeldingen komen binnen.

Hieronder vindt u een overzicht van standhouders die zich zullen presenteren op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2018.

ADDIE STAM ARTISTIC TABLES

Artistic tables by Addie Stam

+31(0)6 53685715
www.artistictables.nl

ALPHA STARS GMBH

Leren kleding

GERMANY

AMERICAN STORE

Metalen reclameborden, modellen, vlaggen, Americana deko artikelen.

+31 (0)58 2157857
info@american-store.nl
www.american-store.nl

B&B Customs vof

Wij zijn gespecialiseerd in airbrush/Custom Painting op de meest uiteenlopende objecten.

info@bbcustoms.nl
www.bbcustoms.nl

BADBOY.NL

We sell: Harley-Davidson Parts and Gadgets - Jack Daniel's caps, shirts & gifts - John DOE kevlar clothing - King Kerosin - Porn Deluxe - SkullSports - clothing... - West Coast Choppers - Outlet - Orange County - Choppers - Outlet - Betty Boop - gifts etc etc.

+31(0)6 53119597
www.badboy.nl
 

BLACK HILLS MOTOR TOURS

Black Hills Motor Tours is dé USA specialist op het gebied van motorreizen in de ruimste zin van het woord. Al vanaf 2003 organiseren wij motorreizen naar de USA.

+31 (0)6 54 21 75 70
info@blackhillsmotortours.com
www.blackhillsmotortours.com

BRETTON MOTORCYCLES

We do repairs, servicing, insurance work, recovery, collection and delivery. In fact if you have a bike, then from Motorcycle MOT’s to crash helmets, we do it all. Call, email or turn up – you can be assured of a friendly, professional service from our family run business.

01244 660774
russ@brettonmotorcycles.co.uk
www.brettonmotorcycles.co.uk

D3SD

Motortassen voor alle type motoren. De mooiste motortassen handgemaakt in Nederland vindt u bij motortassenwinkel.nl. Veel variatie in leder en kleur.

+31 416 284200
info@d3sd.nl
www.motortassenwinkel.nl

DIESTYBOY ENGRAVING

Hallo mijn naam is Robert en ik ben al meer dan 20 jaar fan en eigenaar van custom auto en motors. Diestyboy Engraving is mijn naam als het gaat over ambachtelijk (hand)graveer werk in aluminium, metaal, ijzer etc. Ik doe zowel klein als groot graveerwerk. Mijn focus ligt voornamelijk op motor en auto onderdelen, maar ik ben ook beschikbaar voor elk project ook waar ik lekker in kan graveren. Ik ben te vinden in het zuiden van Nederland.

diestyboy@hotmail.com
https://www.facebook.com/Diestyboyengraving

DINO JEWELLERY

Verkoop van sieraden.

HARLEY-DAVIDSON INSURANCE

Vanaf 24 februari 2003 is Harley-Davidson Insurance Services in Nederland gelanceerd en kunnen wij u, een officiële Harley® Rider polis aanbieden, die klinkt, als wat u van Harley-Davidson product gewend bent.
Door de jarenlange ervaring, meer dan 30 jaar in verzekeringsland, hebben wij voor u als enthousiast Harley-Davidson en Buell rijd(st)er, een product ontwikkeld wat aan uw wensen tegemoet komt.

Dit geldt met name voor motorfietsen, maar uiteraard is er ook de mogelijkheid tot combinatie van verzekering van meerdere motorvoertuigen.

+31(0)172 427 290
info@hd-i.nl
www.hd-i.nl

H.O. KEETELS

Wij doen graag het onderhoud, reparatie of herstellen van schade aan uw motor, want we hebben niet alleen de onderdelen maar ook de kennis in huis!

+31(0)6 55168002
info@kees-keetels.nl
www.kees-keetels.nl

INTRUDER OWNERS CLUB HOLLAND

Zoals de naam al zegt, bestaat de club uit bezitters van een Suzuki Intruder, die met al zijn mogelijkheden de meest optimale Japanse motor is om naar ieders behoefte te berijden en te verbouwen van origineel naar custom, chopper, cruiser, etc.

info@ioch.com
www.ioch.com

MOTORRIJDERS ACTIE GROEP

 De Motorrijders Actie Groep (MAG) is de enige echte belangenbehartiger van Nederlandse motorrijders en komt al 30 jaar op voor diens belangen ten aanzien van veiligheid, vrijheid en betaalbaarheid. Als het gaat om gevaarlijke wegsituaties, dijkafsluitingen, milieumaatregelen van de overheid of het in gebruik nemen van zelfrijdende auto’s met een IntelligentTransportSystem (ITS). De MAG houdt alles in de gaten en onderneemt actie op het moment dat de belangen van Motorrijders in het geding zijn, zowel actief als proactief.

www.motorrijdersactiegroep.nl

PARTS EUROPE GMBH

Parts Europe is a wholesale distributor of aftermarket replacement parts and accessories for the powersports industry, as well as gear and apparel for motorcycles, quads/ATV, personal watercraft, and snowmobiles. We deliver to all of Europe, the Middle East, and South Africa.

events@partseurope.eu
www.partseurope.eu

ROUTE 66 REIZEN

Reizen is een passie van velen. Het vervullen van dromen is ons dagelijks werk. Met bijna 25 jaar ervaring combineert Route 66 Reizen kennis en bekwaamheid met een niet te stoppen liefde voor motoren en motortours. De reisleiders mogen ieder jaar weer de Amerikaanse natuur en cultuur proeven en staan altijd weer te popelen om onze gasten dit ook te laten beleven. Je kunt rekenen op onze gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid.

+31 172 769 130
mail@route66reizen.com
www.route66reizen.com  
 

RUMBLE SPEED SHOP

Rumble Speed Shop is all about motorcycles and its surroundings, we build custom motorcycles and create lifetime goods.

service@rumblespeedshop.com
www.rumblespeedshop.com

RUSTY GOLD MOTORSHOP

Amsterdam's first moto lifestyle- and coffeeshop. Casual clothing, riding gear, accessoires, parts and strong coffee.

+31 (0)20 737 27 51
shop@rustygold.nl
www.rustygold.nl

SILVER MACHINE CUSTOM SEATS

For all your custom seats, upholstery and more...

+31 (0)6-24810064
info@silvermachine.nl
www.silvermachine.nl
 

USA MOTORREIZEN

Sinds 1992 organiseren wij met onverminderde passie en plezier reizen naar Noord Amerika en zijn uitgegroeid tot dé specialist voor motorgroepsreizen, motorverhuur, camperverhuur en bijzondere autoreizen.

+31 (0)33 258 07 91
info@usamotorreizen.nl
www.usamotorreizen.nl

VULCAVITE NEDERLAND

Reiniging- en onderhoudsproducten.

+31 (0) 34 12 63 509
info@vulcavite.nl
www.vulcavite.nl

ZODIAC INTERNATIONAL B.V.

Zodiac represents over 40 years of experience in developing, supplying and distributing the highest quality replacement parts and accessories for Harley-Davidson motorcycles.

+31 (0)297 28 86 21
sales@zodiac.nl
www.zodiac.nl