Bigtwin

Standhouders - Exhibitors 2017

Hieronder vindt u een overzicht van standhouders die zich zullen presenteren op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2017.

A PERFECT SALE

Uw adres voor kledij, accessoires, gadgets en meer voor zowel vrouwen als mannen. Wij staan ook op treffens, conventies, evenementen, fuiven en markten.

+32 496 123 290
sales@aperfectsale.com
www.aperfectsale.com
 

ALPHA STARS GMBH

Leren kleding

GERMANY

AMERICAN STORE

Metalen reclameborden, modellen, vlaggen, Americana deko artikelen.

+31 (0)58 2157857
info@american-store.nl
www.american-store.nl

BADGEBOY

Badgeboy the world famous collection of patches for bikers and trikers!

bbadgeboy@gmail.com
www.badgeboy.nl

BLACK HILLS MOTOR TOURS

Black Hills Motor Tours is dé USA specialist op het gebied van motorreizen in de ruimste zin van het woord. Al vanaf 2003 organiseren wij motorreizen naar de USA.

+31 (0)6 54 21 75 70
info@blackhillsmotortours.com
www.blackhillsmotortours.com

BLUE SILVER

GERMANY

BRETTON MOTORCYCLES

We do repairs, servicing, insurance work, recovery, collection and delivery. In fact if you have a bike, then from Motorcycle MOT’s to crash helmets, we do it all. Call, email or turn up – you can be assured of a friendly, professional service from our family run business.

01244 660774
russ@brettonmotorcycles.co.uk
www.brettonmotorcycles.co.uk

CUSTOM CHROME EUROPE GMBH

Custom Chrome Europe is the leading company in European´s accessories business for Harley-Davidsons and Custombikes.

+49 (0) 6721 - 4 007 - 0
info@customchrome.de
www.custom-chrome-europe.com

DINO JEWELLERY

Verkoop van sieraden.

H.D. SERVICE VENLO

Wij zijn de enige in Nederland waar je zoveel verschillende soorten Amerikaanse motoren onder een dak hebt. Je kunt bij ons terecht voor Harley-Davidson, Indian en Victory motoren. Tevens zijn wij Rewaco Trikes en Excalibur importeur, hierdoor hebben we altijd een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte Trikes. Binnen Nederland zijn wij een van de weinige die gespecialiseerd zijn in het ombouwen van motoren naar trikes. Dit doen we in samenwerking met het Amerikaans bedrijf Motortrike.  

+31 (0)77 387 05 09
info@hdservice.nl
www.hdservice.nl

INTRUDER OWNERS CLUB HOLLAND

Zoals de naam al zegt, bestaat de club uit bezitters van een Suzuki Intruder, die met al zijn mogelijkheden de meest optimale Japanse motor is om naar ieders behoefte te berijden en te verbouwen van origineel naar custom, chopper, cruiser, etc.

info@ioch.com
www.ioch.com

JANSEN

Verkoop van stickers, patches, sleutelhangers, caps etc. Allemaal kleine dingen voor de motor.

www.pemashop.net

LEATHEROAD SRL

Verkoop van kleding

ROMANIA

MOTOLUX SPECIALTIES BV

Accessoires Japanse motoren.

+31 (0)342 490208
info@motolux.com
www.highwayhawk.com

MOTORRIJDERS ACTIE GROEP

 De Motorrijders Actie Groep (MAG) is de enige echte belangenbehartiger van Nederlandse motorrijders en komt al 30 jaar op voor diens belangen ten aanzien van veiligheid, vrijheid en betaalbaarheid. Als het gaat om gevaarlijke wegsituaties, dijkafsluitingen, milieumaatregelen van de overheid of het in gebruik nemen van zelfrijdende auto’s met een IntelligentTransportSystem (ITS). De MAG houdt alles in de gaten en onderneemt actie op het moment dat de belangen van Motorrijders in het geding zijn, zowel actief als proactief.

www.motorrijdersactiegroep.nl

PILOT GMBH CHEMIE-TECHNIK

The anti-fog and care products made by Pilot GmbH have been in use worldwide in occupational safety, personal security, sports, the leisure sector and for the daily care of optical glass for many years now. Learn more about our products – they are undoubtedly among the most innovative when it comes to safety, protection and comfort.

+49 211 924020
info@pilotgmbh.com
www.pilotgmbh.com  

REHMANN

Verkoop van brillen en helmen.

GERMANY

ROUTE 66 REIZEN

Reizen is een passie van velen. Het vervullen van dromen is ons dagelijks werk. Met bijna 25 jaar ervaring combineert Route 66 Reizen kennis en bekwaamheid met een niet te stoppen liefde voor motoren en motortours. De reisleiders mogen ieder jaar weer de Amerikaanse natuur en cultuur proeven en staan altijd weer te popelen om onze gasten dit ook te laten beleven. Je kunt rekenen op onze gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid.

+31 172 769 130
mail@route66reizen.com
www.route66reizen.com  
 

SOUTH-EAST MOTORCYCLES

South-east motorcycles straalt Harley-Davidson uit. De winkel, de inrichting, de professionele werkplaats en een enthousiast team. Bij ons kun je terecht voor het echte Harley-Davidson gevoel. Jouw Harley-Davidson is onze passie! Bij ons vind je tweedehands Harley-Davidson motoren, maar wij kunnen je Harley-Davidson ook vakkundig verbouwen tot een hele mooie South-East motorcycles custom. Verder verkopen we custom parts, onderdelen en kleding en natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een reparatie of vakkundig spuitwerk.

+31 (0)485-361205
info@south-eastmotorcycles.nl
www.south-eastmotorcycles.nl

SPARKMONKEYS/BIKERCHICK

SUNSHINES HIGH GRADE STEEL SHOP

Verkoop van hoogwaardig roestvrij stalen sieraden. Daarnaast hebben we een groot assortiment van zilveren sieraden, zoals kettingen, hangers en diverse ringen, allemaal in 925 zilver.

+49 (0)15204471658
info@sunshinesteelshop.de
www.sunshinesteelshop.de

THE JEKILL AND HYDE COMPANY

The Jekill and Hyde Company is de snelst groeiende producent van elektronisch regelbare uitlaatsystemen ter wereld. Onze uitlaatsystemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben een volledige type goedkeuring en zijn dus 100% legaal. Met onze systemen bepaal je, door een simpele druk op een knop, zelf de sound en performance van je uitlaat. Wij leveren uitlaatsystemen voor Harley-Davidson, Indian, Victory, BMW, KTM, Honda Goldwing en Suzuki M1800. Ons doel: motorrijders de ultieme motorbeleving te geven.

+31 (0)77 3081070
info@jekillandhyde.com
www.jekillandhyde.com

TONY INDIAN LEENES

Met ruim 30 jaar ervaring en met een nuchtere (Friese) kijk op zaken, is iedereen die een Indian Motorcycle heeft of zou willen bezitten, bij Tony aan het juiste adres.

+31 (0)6 - 22661022
info@tonyleenes.nl
www.tonyleenes.nl of Facebook Indian museum

TOOLSIDEE VOF

Toolsidee is een bedrijf dat gespecialiseerd is in gereedschappen en machines.

+31 182 - 787368
info@toolsidee.nl
www.toolsidee.nl

VAN DEN DRIES LEDERWAREN (D3SD)

Motortassen voor alle type motoren. De mooiste motortassen handgemaakt in Nederland vindt u bij motortassenwinkel.nl. Veel variatie in leder en kleur.

+31 416 284200
info@d3sd.nl
www.motortassenwinkel.nl

VULCAVITE NEDERLAND

Reiniging- en onderhoudsproducten.

+31 (0) 34 12 63 509
info@vulcavite.nl
www.vulcavite.nl

ZODIAC INTERNATIONAL B.V.

Zodiac represents over 40 years of experience in developing, supplying and distributing the highest quality replacement parts and accessories for Harley-Davidson motorcycles.

+31 (0)297 28 86 21
sales@zodiac.nl
www.zodiac.nl