Bigtwin

Laatste nieuws

 

Bikeshow deelnemers opgelet!

 

De winnaar van de Bikeshow 2017 gaat niet met koude handen naar huis. Einzelganger stelt een set prachtig soepele handschoenen beschikbaar. De winnaar kan de kan de kleur kiezen die bij z’n bike past en als klap op de vuurpijl schildert Huid en Staal speciaal voor de winnaar een naam, een cijfer of een afbeelding naar keuze op deze coole gloves. Doe je mee aan de bikeshow? Kies alvast je handschoen op www.einzelgangeronline.com en kijk voor inspiratie op www.huidenstaal.nl want stel je wint………

Dames: win je droomzadel!

Tijdens de Bigtwin Bikeshow zullen uiteraard Tijger Leathers en LifeCreations weer aanwezig zijn.
De jarenlange samenwerking tussen deze twee kunstenaars willen zij ditmaal graag delen met alle bezoekers door iets speciaals te doen,  en dan met name voor de Biker Ladies.
Zij gaan iets unieks doen, een zadel opnieuw bekleden en er airbrush in verwerken!
Heb jij een slecht zadel en wil je een nieuwe bekleding gemaakt hebben door Remco en zijn Tijger Leathers Team en geairbrushed door Livingstone Riff van Life Creations?
Doe dan mee met deze geweldige actie van Bigtwin Magazine, Tijger Leathers en LifeCreations en win je droomzadel!
Ontwerp zelf je bekleding, stuur een schets op voor 23 oktober a.s. naar info@bigtwin.nl en een jury zal het beste ontwerp kiezen. De winnaar krijgt dan haar droomzadel dat gemaakt zal worden tijdens de Bigtwin Bikeshow in Houten, 3-5 november.
 

WINACTIE GESLOTEN! DROOMZADEL GEWONNEN DOOR ANTOINETTE POLDERVAART

Gratis je bike laten pinstripen?

Tijdens de Bigtwin Bikeshow & Expo gaan de bekende Saint & Sinners gratis een motor pinstripen. Dus ben jij in het bezit van een motor die wel een striping kan gebruiken, dan is dit je kans! Om in aanmerking te komen dien je een foto met onderbouwing op te sturen naar redactie@bigtwin.nl. Uit alle inzenders wordt dan de mooiste en/of interessantste kandidaat gekozen. Je moet dan wel op donderdagavond 2 november met je motor in Expo Houten te zijn. De rest van het weekend staat je motor op de stand van Saint & Sinners en op zondag 5 november mag je de motor om 17.00 uur weer ophalen. Het team van Saint & Sinners bestaat uit:
Dennis Konings (http://www.koningspaint.nl) https://www.facebook.com/dennis.konings.14

Pinstripe EP / Emiel Paul Olijve https://www.facebook.com/emielpaul.nl/

Kerstfoto laten maken

Laat ook dit jaar weer jouw unieke Kerstfoto tijdens de Bigtwin Bikeshow in Houten maken

Geheel in kerstsfeer, romantisch in de arrenslee op de foto, met een oude Harley met zijspan ervoor!

De perfecte gelegenheid om je kerstfoto voor dit jaar te laten maken! In de Bigtwin Studio, naast de entree, staat weer een leuke kerstopstelling klaar om je daar gratis in een unieke kerstsfeer te laten fotograferen. Het Bigtwin Team zet je op de foto en je mag er weer gebruik maken van heel veel verschillende kerstkleding!

De foto is na de beurs te downloaden via onze website.

de Kids Studio – speciaal voor de kleine Biker

Ook op de Bigtwin Beurs: de Kids Studio – speciaal voor de kleine Biker

Voor de kids (maar natuurlijk ook met de ouders) is er weer gelegenheid om je als kleine biker te laten fotograferen in de Kids Studio. Laat de kleine op een minichopper poseren, maak gebruik van de bikerkleding voor de kleintjes en laat het Bigtwin Team niet alleen de kleine, maar ook het hele gezin op de kiek zetten. Meldt je bij binnenkomst gelijk aan bij de Bigtwin stand voor een unieke foto, met een oude werkplaats als entourage en veel leuke dingetjes zoals oude gereedschappen en dergelijke!

De foto is na de beurs te downloaden via onze website.

WIN EEN PANDO MOTO BROEK TWV 220 EURO!

Ook Motorcycles United is er dit jaar weer bij! Dit jaar onder andere met hun eigen broekhangwedstrijd waar je een Pando Moto broek naar keuze kunt winnen twv €220,- Ben jij de sterkste? Laat het zien tijdens de Bigtwin Bikeshow!

Bigtwin Bikeshow & Expo 2017

Ook dit jaar is de Bigtwin Bikeshow & Expo drie dagen lang de absolute hotspot voor de fans van choppers, customs, cruisers, caféracers en de lifestyle daaromheen. Het absolute hoogtepunt is de Bigtwin Bikeshow met de mooiste, wildste en meest exclusieve custombikes.
De stands worden bezet door bedrijven die alles met custombouw te maken hebben. Ook zullen er een aantal motorfiets-importeurs aanwezig zijn.
Op de Bikermarket is van alles te koop op het gebied van lifestyle, maar je vindt er ook onderdelen en gereedschap.
Uitaard is er weer het supergezellige Bikercafé met acts, Go-Go danseressen en live muziek. Vakmensen uit de wereld van de custombouw tonen live hun kunsten met leerbewerking, pinstriping en airbrushen.
De MotorCycle Academy organiseert Custom Worxs. Dit heeft alles te maken met live custombouw en wordt gedaan in een compleet ingerichte werkplaats.

Kortom, de Bigtwin Expo is dé inspiratiebron voor alle fans van customs, choppers, caferacers en eigenbouw bikes!

Wat: Bigtwin Bikeshow & Expo
Wanneer: 3-4-5 november 2017
Waar: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
Prijs: 15 euro p.p. (kinderen onder 12 jaar gratis)

Info: www.bigtwin.nl en facebook